Війська рф не перекидають сили з Покровського напрямку на тлі операції в Курській області

Війська рф не перекидають сили з Покровського напрямку на тлі операції в Курській області

Українські військові, які перебувають на Покровському напрямку, не помітили, що росія відводить свої війська з цієї ділянки фронту у зв’язку із ситуацією у Курській області. Про це повідомив пресофіцер 14 бригади НГУ "Червона Калина", підполковник Микола Коваль.

Покровський напрямок залишається однією з найгарячіших точок, де противник продовжує активні штурми, незважаючи на значні втрати.

Ворог не планує виводити свої війська з цього району, і його наступальні дії не припиняються. Сумніви щодо того, що Курська операція була спрямована на відволікання російських сил з Покровського напрямку, обґрунтовані.

Відкриття цього фронту не мало на меті змусити ворога перекинути сили, а час покаже, як розвиватиметься ситуація далі.

Нагадаємо, США і Південна Корея розпочали масштабні військові навчання Ulchi Freedom Shield, які триватимуть з 11 по 29 серпня, з метою зміцнення оборонних можливостей проти ядерної загрози з боку Північної Кореї. Про це повідомляє ABSNews.

Як писали "Ми-Україна" раніше, в усіх областях України 19 серпня з 17:00 до 21:00 ввели одну чергу погодинних відключень електроенергії через підвищений дефіцит в енергосистемі, викликаний спекою.
 
 
 
 
 
 

Головне