Війська рф наступають в районі Часового Яру, тривають бої – Генштаб ЗСУ

Війська рф наступають в районі Часового Яру, тривають бої – Генштаб ЗСУ

На Краматорському напрямку війська рф не відмовляється від намірів прорватися в районі Часового Яру, де тривають штурмові дії російських сил. Про це повідомили у Генштабі ЗСУ.

"Загостреною залишається ситуація на Покровському напрямку. За сьогодні вже відбулося 13 наступальних дій противника, дев’ять з яких успішно відбито. Тривають бої", – розповіли у ЗСУ.

Ситуація на фронті залишається напруженою. На Харківському напрямку продовжуються інтенсивні бойові дії за контроль над Вовчанськом. Ця стратегічна точка є об'єктом активних зіткнень між українськими та російськими силами.

Одночасно на Курахівському напрямку розгортається серія боєзіткнень. Згідно зі зведенням, у цьому секторі відбувається вісім окремих сутичок. Ключовими локаціями цих зіткнень є райони Красногорівки, Георгієвки та Парасковіївки.

Українські військові успішно протистоять наступальним діям російських підрозділів у кількох ключових зонах. На Лиманському напрямку оборона тримається в районах Копанок та Невського. Сіверський напрямок бачить запеклі бої біля Роздолівки. Водночас на Времівському напрямку захисники України стримують ворога поблизу Костянтинівки. ЗСУ демонструють стійкість та ефективність у відбитті атак противника на цих стратегічних ділянках фронту.

Від початку доби відбулося 48 бойових зіткнень.

Нагадаємо, у Миколаївському районі у четвер, 27 червня, уламки ворожої ракети впали на проїжджу частину. Внаслідок чого було зачеплено вантажівку, водій транспортного засобу отримав поранення. Про це повідомив очільник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

Як писали "Ми-Україна" раніше, співробітники Державної прикордонної служби України затримали 24 ухилянтів, які намагались незаконно виїхати до Молдови. Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

Головне