Війна в Ізраїлі: кількість загиблих палестинців у Газі зросла до 9 227

Війна в Ізраїлі: кількість загиблих палестинців у Газі зросла до 9 227

Підконтрольне ХАМАС Міністерство охорони здоров'я Сектору Газа повідомило, що з початку війни загинуло 9 227 осіб. Про це пише Telegram-канал “Ми-Україна”.

Відомо, що вранці 7 жовтня палестинське ісламістське угруповання ХАМАС розпочало атаку на Ізраїль. Бойовики прорвалися до країни, одночасно завдаючи масованого ракетного удару.

Крім того, 28 жовтня, Ізраїль заявив, що винищувачі ЦАХАЛу завдали ударів по 150 підземним цілям на півночі сектора Гази, включаючи тунелі терористів, підземні бойові позиції і додаткові об'єкти підземної інфраструктури.

Армія оборони Ізраїлю заявила, що під час нічного авіаудару загинув керівник військово-повітряних сил ХАМАС Іссам Абу Рукбе та очільник військово-морських сил ХАМАСу Ратаб Абу Цагібан.

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу заявив, що другий етап війни проти ХАМАС розпочався з введенням нових сухопутних сил у Газу.

Як писали "Ми-Україна" раніше, армія оборони та Служби безпеки Ізраїлю заявили про ліквідацію командира батальйону ХАМАСу “Сабра Тель аль-Хава”.

Головне