Війна не закінчиться в цьому році, - Верещук

Війна не закінчиться в цьому році, - Верещук

Віцепрем’єр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук зазначила, що шлях до перемоги у війні буде довгим та важким, тож українцям слід налаштуватися на тривалу боротьбу. Про це вона вона повідомила у Telegram.

Міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій зазначила, що українцям слід налаштуватися на тривалу боротьбу. А кожен громадянин має робити все для перемоги на своєму місці.

"Маємо бути чесними. У цій війні шлях до перемоги буде довгим та важким. "2-3 тижні", "до кінця року", "наступної весни" - все це неправда. Маємо налаштуватись на тривалу боротьбу", - додала Ірина Верещук.

Нагадаємо,  на Житомирщині затримали очільницю ВЛК, яка робила бізнес на ухилянтах. Зазначається, що троє підозрюваних вимагали та отримали від військовозобов’язаного 2,5 тисяч доларів. Вони обіцяли встановити діагноз, який давав би право чоловіку на визнання непридатним до служби.

Як писали “Ми-Україна” раніше, російська окупаційна армія вчиться і змінює тактику, щоб стримати контрнаступ Збройних Сил України. За його словами, головними викликами для наших воїнів є дрони-камікадзе типу “Ланцет”. На фронті видно, що такі безпілотники виробляють великими партіями. Про це заявив пресофіцер 3-ї Окремої штурмової бригади Олександр Бородін.

Головне