Відтепер для перебування у прикордонній смузі потрібен дозвіл ДПСУ

Відтепер для перебування у прикордонній смузі потрібен дозвіл ДПСУ

Відтепер для перебування у прикордонній смузі потрібен дозвіл ДПСУ. Про це повідомили у пресслужбі компанії.

Йдеться про прикордонну смугу завширшки 5 км від лінії державного кордону. На цю територію обмежено вільний в'їзд. Також обмежено перебування, проживання в цій місцині та пересування нею.

Тож люди, які планують в’їхати на ту територію, перебувати там чи проводити там будь-які роботи, мають отримати дозвіл у відповідного органу ДПСУ, який безпосередньо виконує завдання у визначеній зоні відповідальності.

Громадяни України, іноземці та люди без громадянства мають право в’їжджати в контрольований прикордонний район, перебувати, проживати або пересуватися в його межах на підставі документів, що посвідчують їхню особу.

Встановили спеціальний прикордонний режим та заборонену вільного в’їзду, перебування, проживання, пересування людей в межах земельних ділянок шириною 30 - 50 метрів уздовж лінії державного кордону.

Нагадаємо, у Польщі 28-річна українка померла після пологів - прокуратура почала розслідування. Про це повідомляє видання Wyborcza.

Сталось це у шпиталі міста Кротошин. Жінка була на 32-му тижні вагітності, коли лікар запідозрив у неї токсикоз вагітності. Проте до лікарні вона звернулася лише за кілька днів - їй провели кесарів розтин 11 грудня, за два дні вона померла. Одразу після її смерті місцеві ЗМІ припустили, що сталася лікарська помилка, наразі проводиться розслідування.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Міністр оборони України Рустем Умєров вже 100 днів очолює Міноборони. З цієї нагоди він підбив підсумки того, що йому вдалося зробити за цей час. 

Головне