Відповідь за Полтаву - ЗСУ уразили місце скупчення окупантів на Курщині (відео)

Відповідь за Полтаву - ЗСУ уразили місце скупчення окупантів на Курщині (відео)

Українські захисники завдали удару по скупченню російських окупантів на території Курської області. Про це повідомив підрозділ "Khorne Group" 116-ї окремої мотострілецької бригади, опублікувавши відео операції.

Бійці підкреслили, що ця атака стала відповіддю на обстріл Інституту зв'язку в Полтаві, здійснений російськими військами 3 вересня. Таким чином, Збройні Сили України продемонстрували свою здатність до симетричних дій у відповідь на агресію противника.

"Привозьте нам більше строковиків і десантників. Ми за всіма вами спостерігаємо", - додали військовослужбовці у своєму повідомленні, натякаючи на готовність до подальших контрзаходів.

Нагадаємо, у Харкові внаслідок російського ракетного удару постраждав багатоповерховий житловий будинок. За останніми даними, кількість поранених сягнула 33 осіб. Про це повідомив міський голова Ігор Терехов.

Як писали "Ми-Україна" раніше, головнокомандувач Збройних Сил України Олександр Сирський анонсував плани щодо збільшення тривалості базової загальновійськової підготовки. Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. 

 

Головне