Відпочинок за кордоном всіх нардепів розкриється, - Данілов

Відпочинок за кордоном всіх нардепів розкриється, - Данілов

Відпочинок за кордоном всіх народних депутатів розкриється, адже в сучасному світі нічого не можна приховати.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов в ефірі національного марафону “Єдині новини” на телеканалі “Ми-Україна”.

За його словами, у президента є чітка позиція стосовно таких нардепів. Йдеться про те, що кожен, хто не має морального права працювати в парламенті, буде позбавлений мандата.

"Я неодноразово казав, що ви в сучасному світі нічого приховати не зможете. Всі відпочинки всіх депутатів, які на сьогоднішній день перебувають на різних морях-океанах - майте на увазі, що це буде всім відомо", - додав Олексій Данілов.

Нагадаємо, народного депутата Богдана Торохтія хочуть виключити зі складу депутатської фракції “Слуга Народу” у Верховній Раді України. Про це заявив глава фракції “Слуга народу” Давид Арахамія. Саме він ініціював виключення нардепа Торохтія з лав “СН”. Арахамія наголосив, що у Торохтія був час, аби “пояснити свою поведінку під час війни й спробувати хоча б якось реабілітуватися”.

Водночас стало відомо, що “поки родина Торохтія купувала елітне майно, сам він продовжував отримувати з бюджету компенсацію за оренду житла”.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, народному депутату України Юрію Арістову, який в середині липня відпочивав на Мальдівах, повідомили про підозру. Як зазначається, 27 липня генеральний прокурор повідомив про підозру народному депутату у внесенні службовою особою завідомо неправдивих відомостей до офіційних документів.

Головне