Відновлення "Охматдит": підписано договір на протиаварійні роботи за 7,5 млн грн

Відновлення

Національна дитяча спеціалізована лікарня “Охматдит” у середу, 16 жовтня, уклала договір на проведення першочергових протиаварійних робіт для захисту від зовнішнього впливу будівлі лікувально-діагностичного комплексу, пошкодженого внаслідок російського ракетного удару.

Про це повідомляє НДСЛ Охматдит у Facebook.

Закупівля проводилася через електронну систему Prozorro, а переможцем стало ТОВ "Юніт Девелопмент". Очікувана вартість закупівлі становила близько 9,5 млн гривень, але після аукціону вона знизилася до 7,5 млн гривень.

Платником закупівель є благодійний фонд "Таблеточки", а замовником - "Охматдит".

Також у НДСЛ зазначили, що протягом проведення ремонту лікарі продовжуватимуть надання медичної допомоги у цьому корпусі. 

За їхньою інформацією, для лікування пацієнтів використовуються приміщення пошкодженого сучасного корпусу. Тому виконати комплекс робіт, які забезпечать умови для його функціонування в зимовий період, є першочерговим завданням

“Відновлення є пріоритетом для НДСЛ “Охматдит”, Ради з відновлення, Міністерство охорони здоров'я України. Для нас важливо, аби виконання робіт пройшло швидко та якісно”, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, після удару по київській дитячій лікарні “Охматдит” один з російських пілотів перейшов на бік України.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, ПАТ "Укрнафта" відкликала свій донат у розмірі 5 мільйонів гривень із благодійного фонду "Охматдит - здорове дитинство" і планує перевести ці кошти безпосередньо до лікарні.

Головне