"Відносини ще ніколи не були такими міцними": Зеленський привітав Діка Шуфа із призначенням на посаду премʼєра Нідерландів

Президент Володимир Зеленський привітав Діка Шуффе з призначенням на посаду Прем'єр-міністра Нідерландів, обговорив зміцнення українсько-нідерландських відносин. Про це повідомив президент України.

Також він звернувся до Нідерландів з проханням підтримати українську "Формулу миру" та підготовку українських пілотів.

"Україна розраховує на збереження лідерської ролі Нідерландів у пункті 7 Формули миру – "Відновлення справедливості" – та на розширення тренувальної місії українських пілотів", – повідомив президент.

Зеленський відзначив, що особисто привітав Діка Шуфа із призначенням на посаду Прем’єр-міністра Нідерландів та побажав успіху в його почесній і відповідальній місії.

"Ми запланували нашу зустріч, щоб продовжити їхній розвиток. Україна розраховує на збереження лідерської ролі Нідерландів у пункті 7 Формули миру – "Відновлення справедливості" – та на розширення тренувальної місії українських пілотів", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, російські окупаційні сили вдень, 3 липня, завдали ударів керованими авіаційними бомбами по Харкову. З-під руїн врятували дитину, проте під завалами знаходиться ще одна.

Як писали "Ми-Україна" раніше, станом на сьогодні шкода довкіллю внаслідок бойових дій для Донецької області становить майже 700 мільярдів гривень. Про це повідомляє пресслужба Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів.

Головне