Відключення світла в Україні діють всю добу для промислових та побутових споживачів

Відключення світла в Україні діють всю добу для промислових та побутових споживачів

Сьогодні, 23 травня графіки погодинних відключень будуть діяти для промислових та побутових споживачів по всій території України. Про це повідомляє "Укренерго".

Обмеження триватимуть всю добу — з 00:00 до 24:00.

В "Укренерго" повідомили, що сьогодні щільна хмарність заважає роботі СЕС, тому Україна залучає допомогу з трьох країн Європи і в денні часи.

Причина подовження терміну дії обмежень — прогнозована щільна хмарність у більшості регіонів України, через яку сонячні електростанції будуть змушені знизити виробництво електроенергії.

Відключення можуть бути застосовані при перевищенні визначених лімітів обсягів споживання, які Диспетчерський центр "Укренерго" щовечора доводить до кожного обленерго. 

Нагадаємо, представник ГУР Міноборони Андрій Юсов розповів, чи є в ГУР жінки та які завдання вони виконують. Про це представник ГУР Андрій Юсов повідомив в інтерв'ю "Ми-Україна".

"Жінки в ГУР служать і виконують різноманітні, в тому числі складні бойові завдання. Тут немає виключень", — розповів представник ГУР МО України Андрій Юсов в інтерв’ю.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Харкові та області пролунала серія вибухів, через це постраждали щонайменше 15 людей, є загиблий. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Головне