Відключень світла 20 червня побільшає через нічний обстріл

Відключень світла 20 червня побільшає через нічний обстріл

"Укренерго" збільшує обсяги відключень світла на 20 червня після нового нічного обстрілу енергетичної інфраструктури. Про це повідомила пресслужба компанії.

З 11:00 збільшують обсяг обмеження електроенергії. У низці обленерго пояснили, що з цієї години вимикатимуть за графіками не одну, а одразу дві черги.

Енергокомпанія заявила, що з 00:00 до 06:00 у четвер, 20 червня, дія графіків погодинних відключень скасована. З 06:00 до 24:00 споживання буде обмежуватись за встановленими графіками від обленерго.

Енергоживлення об’єктів критичної інфраструктури при цьому не обмежується.

На Київщині після нічної атаки пошкоджено високовольтні електромережі Броварського району, через що без світла були близько 5 250 будинків.

Нагадаємо, у зв'язку з постійними відключеннями електроенергії через російські обстріли, українці змушені використовувати генератори для забезпечення своїх домівок та підприємств електрикою. Враховуючи складну ситуацію, Центр громадського здоров'я України повідомив, що під час війни громадяни не будуть штрафуватися за перевищення рівня шуму від генераторів.

Як писали "Ми-Україна" раніше, вчора, 19 червня, до рятувальників надійшло повідомлення про те, що під час купання потонув молодий хлопець. Про це повідомили у ДСНС у Закарпатській області.

Головне