Від ракетної атаки рф на Київщині постраждало двоє людей (фото)

Від ракетної атаки рф на Київщині постраждало двоє людей (фото)

Під час ракетної атаки росіян уранці 21 березня поранень зазнали два мешканці Київської області. Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

Двоє осіб отримали осколкові поранення кінцівок та обличчя.

Уламки ракет в декількох районах області пошкодили приватні будинки, господарські споруди, транспортні засоби. Пожежі вже локалізували.

Уламки російських ракет у декількох районах області пошкодили приватні будинки, господарські споруди та транспортні засоби. На місцях влучань уламків зайнялись пожежі — їх локалізували працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій. 

Нагадаємо, російська армія 19 березня атакувала Україну понад 30 крилатими та балістичними ракетами.Чи застосовував ворог під час повітряного нападу своє ударне корабельне угруповання в ефірі "Ми-Україна" розповіла начальниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, внаслідок масованої російської ракетної атаки на Київ вранці у четвер, 21 березня у місті постраждало 10 людей, серед яких одна дитина.  Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Головне