Від початку доби на фронті зафіксовано 48 боєзіткнень, — Генштаб

Від початку доби на фронті зафіксовано 48 боєзіткнень, — Генштаб

На фронті зафіксовано 48 бойових зіткнень. Напружена обстановка в районі Верхньокам’янського на Сіверському напрямку. Про це повідомили в Генштабі.

На Харківському напрямку триває два боєзіткнення в районі Вовчанська.

На Куп’янському напрямку було три спроби окупантів просунутися вперед нашими захисниками відбито, ще стільки ж – тривають.

На Лиманському напрямку відбили п’ять штурмів противника поблизу Копанок та Макіївки.

Напружена обстановка – в районі Верхньокам’янського, де на даний час триває чотири бойові зіткнення.

Росіяни намагаються наблизитися до Торецька. За сьогодні підрозділи Сил оборони вже одну ворожу атаку успішно відбили, водночас, ще одну штурмову дію противника на цьому напрямку наші воїни стримують.

На Времівському напрямку було дві безуспішні атаки ворога - біля Костянтинівки та Урожайного.

На Покровському напрямку вже відбулось 13 бойових зіткнень. Росіяни намагаються прорватись з району Очеретиного у напрямках Євгенівки, Новоолександрівки та Воздвиженки. Наразі тривають п'ять боєзіткнень.

Нагадаємо, рада Європейського Союзу ухвалила рішення про продовження тимчасового захисту до 4 березня 2026 року для понад 4 мільйонів українських біженців, які залишили Україну через повномасштабне вторгнення. Про це повідомили на сайті Ради ЄС.

Як писали "Ми-Україна" раніше, станом на ранок 25 червня без світла через обстріли і бойові дії залишаються споживачі у шести областях. Про це повідомляє Міністерство енергетики.

 

Головне