Від отриманих поранень по портовій інфраструктурі Одеси у лікарні помер 26-річний хлопець

Від отриманих поранень по портовій інфраструктурі Одеси у лікарні помер 26-річний хлопець

В Одесі зросла кількість жертв внаслідок атаки на припортову інфраструктуру ввечері 9 жовтня.

Як повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер, наразі відомо про вісьмох загиблих. За його словами, у лікарні помер 26-річний співробітник порту. 

“Від отриманих поранень у лікарні помер 26-річний хлопець. Щирі співчуття родині”, — повідомив Олег Кіпер.

Російська армія увечері 9 жовтня завдала ракетного удару по портовій інфраструктурі Одещини. Спершу було відомо про шістьох загиблих та вісьмох постраждалих.

Під час атаки ушкоджень зазнало цивільне судно під прапором Панами – контейнеровоз “Shui Spirit”. Це вже третє іноземне судно, атаковане росією, за останні чотири дні.

9 жовтня до лікарні було доставлено п’ятьох постраждалих, двоє – у тяжкому стані. Один з них помер сьогодні о 5:00.

Нагадаємо, український аграрний експорт зазнає мільйонних збитків через постійні атаки російських військ на портову інфраструктуру Одеської області. Кожна така провокація та кожний удар країни-агресорки - це постійні втрати, які обраховуються десятками мільйонів доларів, розповіли в Мінагро.

Водночас у ВМС ЗС України повідомили, що порти на Одещині та український морський коридор продовжують функціонувати, попри посилені атаки з боку російських окупантів.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у ніч на 6 жовтня російське окупаційне військо здійснило черговий обстріл українського порту Південний, пошкодивши цивільне судно PARESA під прапором Сент-Кітс і Невіс. Корабель, завантажений 6000 тонн української кукурудзи для експорту, став 20-м цивільним судном, яке постраждало від російських атак.

Головне