Вибухи в Рязані: невідомі дрони летіли на НПЗ та аеродром "Дягілево"

Вибухи в Рязані: невідомі дрони летіли на НПЗ та аеродром

Мешканці Рязані повідомили про серію гучних вибухів у місті, які гриміли в місті у ніч на суботу та ранковий час. Особливо відчутними вони були в районі військового аеродрому "Дягілево", пишуть росЗМІ із посиланням на дані очевидців.

"До "Дягілево" рукою подати, у мене вікно було відчинене, від звуків мало не обмочилася", - цитують медіа допис однієї з місцевих жительок у соціальних мережах.

За словами свідків, системи протиповітряної оборони намагалися збити безпілотні літальні апарати, які наближалися до нафтопереробного заводу та військового аеродрому "Дягілево". У мережі з'явилися відеокадри атаки. 

Офіційної інформації про інцидент від місцевої влади наразі немає. Однак Міністерство оборони рф вранці повідомило про "знищення" кількох БпЛА над різними областями країни протягом ночі: сімох - над Курською, трьох - над Бєлгородською, двох - над Ростовською, одного - над Брянською та ще одного - над Липецькою областями.

Губернатор Рязанської області згодом заявив, що внаслідок дронової атаки на Рязань постраждалих немає. За його словами, уламки безпілотника впали біля торгово-розважального центру "М5 Молл", пошкодивши припаркований поруч автомобіль.

Як писав "Ми-Україна" раніше, 26 липня на Кіалімському водосховищі за 10 км від міста Карабаш у Челябінській області рф через сильні опади прорвало дамбу. Наразі у зоні підтоплення перебувають близько 200 людей. Місцева влада закликала мешканців селищ, які перебувають у зоні підтоплення - Кіоліма, Мухаметова, Карасаєва, Байдашева, Сактаєва - бути готовими до евакуації.

Головне