Вибухи в Криму: в Генштабі підтвердили знищення російських ЗРК

Вибухи в Криму: в Генштабі підтвердили знищення російських ЗРК

Сили оборони у ніч на 12 червня атакували російські зенітні ракетні комплекси, розташовані в тимчасово окупованому Криму.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

"Сили оборони України продовжують знищувати ППО рф в тимчасово окупованому Криму. Сьогодні вночі наші війська знову атакували російські зенітні ракетні комплекси, які загарбники розгорнули на українському півострові", - йдеться у дописі.

Цього разу був здійснений груповий ракетний удар по одному зенітному ракетному дивізіону С-300 поблизу Бельбека, а також по двох зенітних ракетних дивізіонах С-400 неподалік Бельбека та Севастополя.

Генеральний штаб підтвердив влучання в райони цілей, що призвело до знищення двох радарів комплексів С-300 та С-400. Інформація щодо третього радару ще уточнюється.

Також повідомляється про подальшу детонацію боєкомплектів у всіх трьох районах, де були розміщені зенітні ракетні дивізіони рф.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Криму вночі чулися серії гучних вибухів, які були зафіксовані в різних районах півострова. Є інформація про вибухи в Саках, Красноперекопську, Чорноморському, Сімферополі та Армянську, які є частиною тимчасово окупованого Криму.

Як писав "Ми-Україна" раніше, держава може вимагати від військовозобов’язаних надання військово-облікового документа для отримання адміністративних послуг.

Головне