Вибухало і палало: дрони атакували нафтобазу на Бєлгородщині

Вибухало і палало: дрони атакували нафтобазу на Бєлгородщині

Невідомі безпілотні літальні апарати у ніч на 3 серпня атакували нафтобазу на території Бєлгородської області рф. Губернатор регіону В'ячеслав Гладков підтвердив факт нападу, приписавши його Збройним силам України.

Інцидент стався в Губкінському міському окрузі. За інформацією російського чиновника, на об'єті прогримів вибух, після чого виникла пожежа.

"ЗСУ за допомогою безпілотників атакували нафтобазу на території Губкінського міського округу. Внаслідок вибуху сталося займання одного з резервуарів. Пожежні розрахунки оперативно ліквідували спалах", - розповів Гладков.

Він додав, що минулось без травмованих або жертв.

Нагадаємо, гучно цієї ночі було не лише на Бєлгородщині. Російське Міноборони вранці відзвітувало про "ліквідацію" 75 ударних безпілотників над російськими регіонами. У відомстві уточнили, що було збито 36 безпілотників над Ростовською, вісім - над Курською, дев'ять над Бєлгородською, 17 - над Орловською, два - над Рязанською областями, по одному БПЛА над Воронезькою областю, Азовським морем та Краснодарським краєм. У Ростовській області, за даними місцевих пабліків, безпілотники-камікадзе атакували аеродром у Морозівську, а в Каменському районі загорілися резервуари з пальним поблизу хутора Астахов. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, минулої доби - 2 серпня - бійці Сил оборони України утилізували ще 1170 солдатів армії рф. Українські воїни також знищили чотири танки, майже три десятки бойових броньованих машин, 56 артсистем та один засіб ППО
 
 

 

 

Головне