Вибух в Броварах: чоловік кинув гранату в поліцейського - деталі інциденту

Вибух в Броварах: чоловік кинув гранату в поліцейського - деталі інциденту

В поліції Київщини розкрили деталі сьогоднішнього інциденту з вибухом гранати у місті Бровари. Резонансна подія сталась близько 21:00 11 травня. 

Правоохоронці розповіли, що отримали виклик стосовно вчинення хуліганських дій невідомим чоловіком. Наряд виїхав за озвученою адресою. Побачивши поліцейських зловмисник почав втікати з місця подій, один з правоохоронців кинувся за ним. 

"Тоді зловмисник кинув гранату у бік правоохоронця. Внаслідок вибуху поранення отримав поліцейський та сам правопорушник",- йдеться у дописі. 

Обом постраждалим надається вся потрібні допомога медиків.

За посягання на життя працівника правоохоронного органу винуватцю загрожує до 15 років в'язниці або навіть довічне.

Як відомо, про вибух в центрі Броварів Київської області на бульварі Незалежності раніше повідомив міський голова Ігор Сапожко. Він повідомив про двох потерпілих в результаті події. 

Нагадаємо, 8 травня на Львівщині посеред вулиці вибухнула граната. Інцидент стався у місті Борислав, внаслідок вибуху загинув чоловік - йому було 24 роки.

Як повідомляли "Ми-Україна", 6 травня у приміщенні банку в Чернігові стався вибух, після чого почалася пожежа. Через це пошкоджена будівля, постраждалих людей немає.

Головне