Вибух у Павлограді: внаслідок пожежі, яка виникла, є травмований

Вибух у Павлограді: внаслідок пожежі, яка виникла, є травмований

У місті Павлоград Дніпропетровської області 15 серпня після полудня стався потужний вибух. Інцидент призвів до виникнення пожежі в нежитловій будівлі, розповів голова місцевої ОВА Сергій Лисак.

За попередніми даними, внаслідок вибуху постраждав 21-річний чоловік, якого було госпіталізовано.  Стан потерпілого оцінюється як середньої тяжкості.

"Деталі наразі уточнюємо. На місці працюють відповідні служби. Вживаються всі заходи для ліквідації наслідків",  - додав Лисак.

Місцеві пабліки зауважили, що вибух прогримів до оголошення повітряної тривоги. Також у місті було перекрито рух транспорту по вулиці Дніпровській від перехрестя з Західнодонбаською.

Як відомо, упродовж цієї ночі на Дніпропетровщині від окупантів потерпав Нікопольський район. Від вечора і самого до світанку територія зазнала серії ворожих нападів з використанням артилерії та безпілотників-камікадзе. Основними цілями агресора стали місто Нікополь та Марганецька громада. Окупанти здійснили кілька прицільних ударів по цих населених пунктах. Минулось без жертв. 

Нагадаємо, в цілому за цю ніч окупанти запустили три керовані авіаційні ракети Х-59 з Курської області та 29 ударних безпілотників типу "Shahed" з різних регіонів рф, включаючи Приморсько-Ахтарськ, Єйськ та Курськ. Українська захисники неба впорались з усіма "шахедами", знищивши їх усі в межах восьми областей. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, Київська область вночі 15 серпня знову опинилася під прицілом російських агресорів. Голова ОВА Руслан Кравченко повідомив про масштабну атаку ударних дронів, яка тривала майже всю ніч.

Головне