Вибух у Кривому Розі: "прилетіло" по об'єкту інфраструктури, є поранені

Вибух у Кривому Розі:

Кривий Ріг вранці 28 серпня зазнав ракетного удару. Гучний вибух у місті прогримів близько 10:48. 

Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул повідомив, що під обстріл потрапив об'єкт цивільної інфраструктури. 

За попередніми даними, внаслідок атаки є постраждалі. 

"Швидкі забрали вже чотирьох людей до лікарні", - йдеться у дописі Вілкула.

Згодом він повідомив, що ,за оновленими даними, кількість постраждалих зросла до п'яти осіб. Крім того, значна кількість багатоквартирних будинків зазнала пошкоджень різного ступеня тяжкості.

У відповідь на ситуацію, що склалася, міська влада оперативно розгорнула Штаб допомоги для мешканців постраждалих будинків. Центр підтримки розташований за адресою Героїв Підпільників 36а, на базі середньої школи №17.

До місця події залучено усі екстрені та комунальні служби міста, вони займаються ліквідацією наслідків удару та наданням допомоги постраждалим.

Як відомо, 28 серпня у Кривому Розі оголошено Днем жалоби за загиблими внаслідок ракетного удару по готелю вночі 26 числа. Сьогодні вранці рятувальники виявили ще одну жертву під час розбору завалів на місці "прильоту", таким чином, кількість загиблих зросла до чотирьох. В місті продовжується роботи з ліквідації наслідків обстрілу.

Нагадаємо, Запорізька область минулої доби пережила 205 обстрілів по дев'яти населених пунктах регіону. Внаслідок обстрілів загинуло троє цивільних, ще четверо - зазнали травмувань. Відомо про руйнування майже 90 будинків та інфраструктурних об'єктів. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, 27 серпня близько 22:00 російська армія завдала удару по Ізюму, що на Харківщині. Місто накрили з РСЗВ "Торнадо", постраждало 12 людей.

 

Головне