Вибух у Голосіївському районі не повʼязаний з роботою систем газопостачання, - КМДА

Вибух у Голосіївському районі не повʼязаний з роботою систем газопостачання, - КМДА

У Голосіївському районі Києва стався вибух, причини якого наразі встановлюються. Інцидент не пов'язаний з роботою систем газопостачання. Про це повідомила Київська міська державна адміністрація (КМДА).

За інформацією аварійної служби "Київгазу", вибух стався внаслідок детонації невідомої суміші. Прибувши на місце події, фахівці з'ясували, що будівля, де стався інцидент, не підключена до газової мережі.

Державна служба з надзвичайних ситуацій (ДСНС) підтвердила побутовий характер вибуху. Представники служби наголосили, що подія не пов'язана з можливим ракетним ударом, оскільки в місті не оголошувалася повітряна тривога.

Внаслідок інциденту правоохоронні органи обмежили рух транспорту по вулиці Васильківській. Деякі місцеві джерела повідомляють про задимлення в районі події.

На місці працюють екстрені служби, які проводять необхідні заходи з ліквідації наслідків вибуху. Офіційне розслідування має встановити точні причини інциденту.

Офіційних коментарів від КМДА щодо подальших дій та можливих наслідків вибуху поки не надходило. Ситуація залишається під контролем відповідних служб міста.

Нагадаємо, російський дрон було виявлено на сході Латвії. Влада країни вже розпочала розслідування, повідомив президент Латвії Едгарс Рінкевичс.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупанти здійснили черговий акт агресії проти мирного населення Херсона, атакувавши маршрутне таксі за допомогою безпілотника. В результаті нападу постраждало шестеро цивільних осіб - троє чоловіків і троє жінок. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Головне