Вибух гранати у Броварах: у поліції заявили, що зловмисник перебував у розшуку

Вибух гранати у Броварах: у поліції заявили, що зловмисник перебував у розшуку

У місті Бровари 11 травня стався інцидент з вибухом гранати, внаслідок якого постраждали поліцейський та правопорушник. Станом на 12 травня, з’ясувалося що чоловік був у розшуку, йому повідомили про підозру.

Про це повідомляє Національна поліція України.

37-річний поліцейський, який прибув на місце події за викликом про хуліганські дії, був змушений кинутися в погоню за чоловіком. Під час погоні зловмисник кинув у його бік гранату. Внаслідок вибуху правоохоронець отримав поранення ніг та лівої руки, на щастя, його життю та здоров'ю нічого не загрожує.

37-річний правопорушник також отримав травми лівої ноги та обох рук.

Як з'ясувалося, зловмисник вже мав судимість за майнові злочини та зберігання наркотичних засобів, а на момент події перебував у розшуку.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру у скоєнні замаху на життя поліцейського та незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. За ці злочини йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років або довічного позбавлення волі.

Наразі обидва постраждалі перебувають у лікарні, де їм надається медична допомога.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, в Тбілісі 11 травня відбувся багатотисячний антиурядовий протест, де люди вимагали скасування закону про "іноагентів".

Головне