Вибух газу у Львові: поліцейські показали, як допомагали рятувати людей з-під завалів

Вибух газу у Львові: поліцейські показали, як допомагали рятувати людей з-під завалів

Поліція показала відеозаписи з місця вибуху газу у приватному будинку у Львові, який стався 23 грудня. Перші на місце події прибули поліцейські, які активно допомагали рятувальникам у витягуванні людей з-під завалів.

На відеозаписах відображено палаючий будинок і численних рятувальників, які здійснюють невідкладні заходи.

Вибух у житловому будинку на вулиці Княгині Ольги призвів до загибелі трьох осіб. Патрульні приєдналися до інших служб у проведенні рятувальних операцій та наданні допомоги постраждалим.

Наголошується, що на місце події було відправлено додаткові екіпажі патрульних та групи ТОР патрульної поліції. Поліцейські брали участь в забезпеченні безпеки на місці події та в регулюванні руху.

Мер міста Андрій Садовий назвав попередню причину вибуху - ймовірно стався витік газу. За його даними, вибух прогримів у гаражі будинку.

Щодо постраждалих, п'ятеро осіб вдалося врятувати з-під завалів, їх доставлено до лікарні. На жаль, троє людей, серед яких 82-річна жінка та два чоловіки (37 і 75 років), загинули внаслідок вибуху. Серед поранених - семирічний хлопчик і 11-річна дівчинка.

Згодом стало відомо, що дітей, які постраждали внаслідок вибуху у Львові, вже відпустили з лікарні

Як повідомили у Львівській міськраді, дітям вчора надали необхідну медичну допомогу – подальшого лікування вони не потребували.

Постраждалий чоловік перебуває у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії – в нього перелом ключиці та множинні переломи ребер. Його стан важкий, однак стабільний.

Як інфомрував "Ми-Україна" раніше, турецька авіація завдала ударів по Іраку та Сирії - знищили бази та нафтові об'єкти.

Головне