Вибори розв'яжуть Путіну руки: Юсов про подальшу мобілізацію в рф

Вибори розв'яжуть Путіну руки: Юсов про подальшу мобілізацію в рф

Після того, як Володимир Путін отримав свої "намальовані" відсотки на псевдовиборах на росіян може чекати активізація мобілізаційного процесу до лав армії. Про це в ефірі марафону "Єдині новини" повідомив представник української воєнної розвідки Андрій Юсов.

"Мобілізаційні заходи на росії не зупинялись і так, після цього фарсу, який назвали "виборами Путіна", вони можуть носити більш відкритий характер, це правда", - сказав він. 

А от ситуацію з псевдовиборами на глобальному рівні, за його словами, показала світу, що "Путін вже не той". Зокрема цьому посприяли рейди російських добровольців Легіону "Свобода Росії",  РДК та "Сибірського батальйону",різні інциденти на нафтопереробних підприємствах та військових об'єктах.

"У показало, що диктатор не здатен навіть у важливий для себе період контролювати ситуацію. Це був дуже вадливий сигнал як для Китаю, який пильно стежить за цими процесами, так і загалом для Глобального півдня, на який Путін розраховує... Ці його виступи, вони вже були - десятки і сотні, і союзників у старіючого та слабнучого диктатора більше точно не стало",- зауважив Юсов. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, згідно з інформацією, що подається пропагандистськими ЗМІ, члени ЦВК росії вже опрацювали понад 80% протоколів після закриття виборчих дільниць. Результати виявилися "несподіваними": Путін отримав понад 87% голосів. Голова ГУР МО Кирило Буданов заявив, що будь-який результат так званих "президентських виборів" у росії є фальшивкою.

 

Головне