Весняні канікули у школах Києва: в КМДА розповіли, коли почнуться

Весняні канікули у школах Києва: в КМДА розповіли, коли почнуться

Весняні канікули у Києві для столичних школярів розпочнуться за графіком. На відпочинок учні київських навчальних закладів підуть 27 березня. Назад за парти діти повернуться 3 квітня, інформує Київська міська держадміністрація (КМДА).

"Причин для перенесення канікул наразі немає. Інші заклади освіти Києва продовжать працювати з дотриманням безпекових вимог", - вказано у повідомленні.

Як зазначається, у період канікул у Києві у школах працюватимуть "консультативні групи”. Також в навчальних закладах проводитимуться індивідуальні по групові консультації, функціонуватимуть гуртки та спортивні секції. 

Дошкільні навчальні заклади продовжать роботу у звичайному режимі. Для них канікул не передбачено.

В цілому по Україні весняні канікули можуть не збігатися в різних областях та містах. Коли відпускати дітей на відпочинок вирішує кожна школа окремо. Так само відрізнятися може графік і для учнів, як відвідують приватні школи. 

Нагадаємо, 21 березня Верховна Рада призначила нового очільника Міністерства освіти та науки України. Ним став Оксен Лісовий.

Як писав "Ми-Україна" раніше, запеклі бої за Бахмут тривають. Російське окупаційне військо попри суттєві втрати не відмовляється від ідеї взяти місто під свій контроль, однак сил у них кожним днем стає все менше, розповів командувач Сухопутних військ Олександр Сирський.

За його словами, дуже скоро українські захисники цим скористаються, "як свого часу робили це під Києвом, Харковом, Балаклією та Куп’янськом”.

Головне