Верховна Рада звільнила Марʼяну Безуглу з посади заступниці голови комітету з питань нацбезпеки і оборони

Верховна Рада звільнила Марʼяну Безуглу з посади заступниці голови комітету з питань нацбезпеки і оборони

Верховна Рада України ухвалила рішення про відкликання народної депутатки Мар'яни Безуглої з посади заступника голови Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки. Про це повідомив народний депутат від фракції "Голос" Ярослава Железняка.

За це рішення проголосували 252 парламентарі.

Безуглу не лише звільнили з керівної посади, а й вивели зі складу комітету. Натомість її переведено до Комітету з питань зовнішньої політики, де вона обійматиме посаду рядового члена.

Таким чином, депутатка продовжить свою роботу в парламенті, але вже в іншій сфері законотворчої діяльності. Це рішення демонструє значні зміни у розподілі обов'язків серед народних обранців та може вплинути на роботу обох залучених комітетів.

"Парламент звільнив Марʼяну Безуглу з посади заступника комітету з питань оборони та навіть члена комітету", - написав Железняк.

Нагадаємо, Служба безпеки України затримала у Харкові агента російської федерації, який коригував ракетно-бомбові удари по місту та прилеглих територіях.

Як писали "Ми-Україна" раніше, адвокати Андрія Одарченка не змогли повідомити суду про місце перебування їхнього підзахисного і наголосили на відсутності зв’язку з ним. Про це повідомила Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

Головне