Верховна Рада провалила у повторному другому читанні законопроект про штрафи за порушення комендантської години

Верховна Рада провалила у повторному другому читанні законопроект про штрафи за порушення комендантської години

Верховна Рада на своєму засіданні у повторному другому читанні не проголосувала за закон щодо адміністративної відповідальності за порушення комендантської години та повністю його відхилила. Про це повідомив нардеп від фракції "Голос" Ярослав Железняк.

За його словами, "за" проголосували лише 190 депутатів.

"І повернення також провалили (216). Закон вважається повністю відхиленим", – написав він.

Пропонувалося, зокрема, запровадити адмінвідповідальність за порушення режиму воєнного стану, зокрема, комендантської години у вигляді.

За відповідний законопроєкт проголосували лише 190 народних обранців. "І повернення теж провалили (216). Закон вважається відхиленим повністю", - зазначив Железняк.

Нагадаємо, російське Міноборони підготувало документ, яким пропонує змінити кордони внутрішніх територіальних вод рф в акваторії Балтійського моря. Як вказано у проєкті постанови, Москва розраховує скоригувати межі на сході Фінської затоки та в районах поблизу Балтійська та Зеленоградська, що у Калінінградській області, пише Reuters.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Верховна Рада створила тимчасову слідчу комісію (ТСК) щодо фортифікацій та закупівлі дронів. Про це повідомив нардеп від "Голосу" Ярослав Железняк. За постанову № 11282 проголосували 277 депутатів.

 

Головне