Верховна Рада під прицілом: дрон збито поблизу парламенту

Верховна Рада під прицілом: дрон збито поблизу парламенту

У Києві поблизу будівлі Верховної Ради України вранці 7 вересня були виявлені уламки збитого російського дрона-камікадзе, що свідчить про можливу спробу атаки на цей ключовий державний об'єкт.

За попередньою інформацією, будівля парламенту не зазнала пошкоджень. Фото з місця подій опублікувала ВР у Telegram.

"Дрон намагався гепнути будівлю Ради, але був збитий і здох на порозі. На порозі парламентаризму, можна сказати", - прокоментував подію народний депутат Максим Бужанський.

Нагадаємо, російське окупаційне військо у ніч  6 на 7 вересня запустило по Україні 67 ударних дронів Shahed. За ніч сили ППО збили 58 ворожих дронів-камікадзе. Решта дев'ять - своїх цілей також не досягли, при цьому деякі з них розвернулись і полетіли в бік росії, Білорусі та ТОТ Луганщини. Бойова робота по цілях велась в 11 областях. Однієї з цілей атаки 7 вересня став Київ, всі запущені по столиці БпЛА були ліквідовані.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у Воронезькій області рф вночі прогримів потужний вибух на складі боєприпасів. Причиною виникнення пожежі на об'єкті в Острогозькому районі називають атаку невідомого безпілотника. В регіоні оголошено режим НС, триває евакуація населення з наближених населених пунктів. 

Головне