Велика Британія розширила санкції проти росії

Велика Британія розширила санкції проти росії

Велика Британія розширила санкції проти росії у відповідь на її повномасштабну війну проти України.

Про це повідомила пресслужба британського уряду.

Нові санкції стосуються 11 морських суден, включаючи "Залив Амурский" і "СКФ Печора", які займаються транспортуванням нафти та нафтопродуктів з росії до третіх країн. За даними уряду, ці судна, ймовірно, ходять під прапорами Панами, Габона і Островів Кука.

Крім того, Європейський Союз ввів санкції проти однієї з найбільших транспортних компаній рф, наклавши обмеження на генерального директора "Трансконтейнера" Михайла Концерева.

Раніше повідомлялося, що Рада ЄС запровадила нові санкції проти Білорусі, продовживши заборону на експорт товарів і технологій подвійного призначення та ввівши додаткові обмеження на експорт товарів, які можуть сприяти зростанню промислового потенціалу Білорусі.

Нагадаємо, Європейська Рада продовжила обмежувальні заходи до 27 липня 2025 року через військову підтримку Іраном агресивної війни росії проти України та збройних груп на Близькому Сході та в районі Червоного моря.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Естонія заборонила в’їзд до країни автомобілям з білоруськими номерами, незалежно від причин прибуття до країни.

Головне