Велика Британія працює над своїми пропозиціями щодо плану перемоги — Сирський

Велика Британія працює над своїми пропозиціями щодо плану перемоги — Сирський

Головнокомандувач Збройних Сил України Олександр Сирський повідомив про розробку Великою Британією конкретних пропозицій щодо реалізації українського плану перемоги. 

Практична реалізація плану перемоги, представленого президентом України Володимиром Зеленським союзникам України включає можливості ураження російських військових об'єктів в оперативній та стратегічній глибині.

Основні напрямки українсько-британського військового співробітництва - постачання військової техніки та озброєння, підвищення ефективності застосування високотехнологічних засобів ураження.

Хоча конкретні деталі пропозицій не розголошуються, ця співпраця наголошує про поглиблення стратегічного партнерства між Україною та Великою Британією у військовій сфері.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Служба безпеки України затримала на Донеччині 38-річну мешканку Старобешівського району, яка збирала інформацію для російської армії на Покровському напрямку.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на окупованих територіях Луганщини розповсюджує в навчальних закладах інструкції щодо взаємодії з російськими військовослужбовцями.

Головне