Велика Британія надасть Україні сотні ракет для ППО

Велика Британія надасть Україні сотні ракет для ППО

Після масової російських окупантів Велика Британія надішле Україні сотні ракет для британських систем ППО. Про це повідомив міністр оборони Великої Британії Грант Шаппс.

Він наголосив, що Велика Британія продовжує допомагати Україні.

"Продовжуємо стояти на захисті України. Саме тому сьогодні ми відправляємо сотні зенітних ракет для поповнення британських систем протиповітряної оборони, здатних з неймовірною точністю збивати російські безпілотники і ракети", - зазначив Шаппс.

Міністр назвав обстріл, який здійснила армія російської федерації 29 грудня, варварським, а Володимир Путін перевіряє обороноздатність України та рішучість її партнерів.

Грант Шаппс додав, що рф відчайдушно намагається "відновити динаміку після катастрофічної втрати сотень тисяч призовників".

Нагадаємо, що у Києві внаслідок атаки щонайменше сім постраждалих. У Подільському районі двом чоловікам медики надали допомогу на місці. Одного постраждалого госпіталізували у Святошинському районі та двох - у Шевченківському.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Силами оборони України знищили 27 ударних БпЛА Shahed та 87 крилатих ракет Х-101, Х-555, Х-55.

Головне