Велика Британія конфіскувала 750 тисяч стерлінгів у російського олігарха Петра Авена, - Bloomberg

Велика Британія конфіскувала 750 тисяч стерлінгів у російського олігарха Петра Авена, - Bloomberg

Керуючий майном російського мільярдера Петра Авена погодився втратити понад 750 000 фунтів стерлінгів ($963 260), щоб покласти край майже дворічному розслідуванню британської поліції щодо ухилення від санкцій. Про це повідомляє Bloomberg.

Керуючий майном російського мільярдера-олігарха погодився на конфіскацію, щоб завершити майже дворічне розслідування британської поліції щодо ухилення від санкцій.

"Тисячі фунтів стерлінгів готівкою, знайдені і в особняку Авена за межами Лондона, також були конфісковані відповідно до законодавства про "доходи, отримані злочинним шляхом", - заявила представниця Національного агентства з боротьби зі злочинністю (NCA) Аннабель Дарлоу.

Як заявив у Вестмінстерському магістратському суді його адвокат Х'юго Кіт, мільярдер окремо домагається скасування британських санкцій проти нього. Особисті переконання Авену ставлять його в "опозиційну до нинішнього режиму позицію".

Розслідування було зосереджено на 3,7 млн фунтів стерлінгів, направлених до Великої Британії з австрійського трасту за кілька годин до запровадження європейських санкцій проти Авена.

Нагадаємо, графіки відключень світла у понеділок, 29 липня, почнуть діяти з 20:00, а не з 18:00, як планувалося раніше. Про це повідомили у ДТЕК.

Як писали "Ми-Україна" раніше, голова Кабінету міністрів Денис Шмигаль зустрівся зі спецпредставницею США з питань економічного відновлення України Пенні Пріцкер, яка вдень 29 липня прибула до Києва.

Головне