Вдруге пішов на фронт: у бою за Україну загинув відомий хореограф і танцівник Антон Смецький

Вдруге пішов на фронт: у бою за Україну загинув відомий хореограф і танцівник Антон Смецький

На фронті загинув військовослужбовець, сапер, відомий український хореограф і танцівник Антон Смецький. Про це заявила представниця Корпусу військових капеланів ХСП Оксана Мищишин, інформує Telegram-канал "Ми-Україна".

Відомо, що у чоловіка залишилася дружина та дитина.

“Я казала йому, що напевно без нього перемога не прийде… Коли він їхав набирати собі команду, то порадила сказати, що все буде вибухати, а москалі бігати і суєтитися, — все, як хлопці люблять… І він ніколи не жалівся. А єдине величезне бажання було — побачитися з жінкою і дитиною. Він як падаюча палаюча зірка на темному непроглядному небі людського болю осяював усе своїм життям до останнього моменту і подиху. Про нього дооовго памʼятали усі медпрацівники усіх медичних установ, де через конвейєр таке мало можливе, а він усім залітав у серце. Вічна памʼять герою”, - написала Мищишин.

Варто зауважити, що до початку повномасштабної війни Антон як хореограф співпрацював з багатьма українськими артистами, зокрема Іриною Білик та Дмитром Коляденком.

“Вчора я дізналася, що Антон загинув на фронті, але не вірила, і сьогодні остаточно зрозуміла, що мій друг вже ніколи не станцює зі мною свій найкращий танок….. Лети, прекрасна Душа!!! Всі твої слова і думки залишаться назавжди у моєму серці. Місяць тому у палаці “Україна” люди аплодували тобі, стоячи… Сьогодні ми всі проводжаємо тебе, як Героя і великого Артиста!”, — написала Ірина Білик на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, що третій естонський солдат-доброволець Мартін Яегер загинув у війні в Україні.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, життя двох людей обірвалось 24 червня вранці на Харківщині через російську агресію. Вони загинули через підрив російської міни.

Головне