Вдарив собаку ногою: прокуратура оголосила підозру чоловікові, який на Печерську побив пуделя

Вдарив собаку ногою: прокуратура оголосила підозру чоловікові, який на Печерську побив пуделя

Житель Києва ногою побив собаку, через що тварина отримала забої та потребує тривалого лікування. Про це повідомили у Київській міській прокуратурі.

За даними відомства, 7 жовтня біля одного з поштових відділень Печерського району 51-річний киянин вдарив ногою собаку, яка перебувала разом зі своєю власницею. Тварина виявила до зловмисника приязнь та бігала навколо нього та інших відвідувачів. Це йому не сподобалося, тож коли вони вийшли з поштового відділення, чоловік ногою вдарив тварину з такою силою, що деякий час вона навіть не могла підвестися.

Власниця одразу відвезла собаку до ветеринарної клініки, де у песика на прізвисько “Падді” діагностували забої. Тварина потребує тривалого лікування.

У Київській міській прокуратурі наголосили, що вже оголосили підозру цьому чоловікові. Справу відкрито через жорстоке поводження з тваринами (ч. 1 ст. 299 КК України). Її веде Печерська окружна прокуратура Києва.

Варто зауважити, що чоловікові загрожує до шести місяців арешту або обмеження волі на строк до трьох років.

Як писав “Ми-Україна” раніше, у Кременчуці чоловік стріляв по котах із гвинтівки. Одна тварина загинула на місці, іншу доставили до ветеринарної клініки для обстеження. Поліція розпочала кримінальне провадження.

Головне