Вбивство громадського активіста: У Дніпрі затримали двох підозрюваних

Вбивство громадського активіста: У Дніпрі затримали двох підозрюваних

У Дніпрі поліцейські затримали двох місцевих мешканців, яких підозрюють у вбивстві 32-річного громадського активіста Михайла Тонконогого. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

Відомо, що до поліції надійшло повідомлення про зникнення чоловіка, який поїхав з дому на автомобілі Skoda Octavia. Наступного дня тіло знайшли у лісосмузі. 

"22 липня фігуранти домовились про зустріч з потерпілим. Між ними виник конфлікт, внаслідок якого двоє чоловіків застрелили громадського активіста шістьма пострілами зі зброї. Після скоєного зброю фігуранти викинули у водойму, тіло померлого закопали у лісосмузі, а його авто відігнали в орендований гараж", - розповіли правоохоронці.

Співробітники поліції вручили повідомлення про підозру в умисному вбивстві, вчиненому за попередньою змовою групою осіб 39-річному жителю селища Слобожанське та 23-річному дніпрянину. Зловмисникам загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення. 

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський повідомив, що у Дніпрі затримали 18-річного хлопця, якого підозрюють у вбивстві мовознавиці та колишньої народної депутатки Ірини Фаріон.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, в Одеській області співробітник міграційної служби був затриманий за спробу нелегально переправити чоловіків призовного віку до Молдови за гроші.

Головне