Вбив та зґвалтував 11-річну дівчинку: у Дніпрі судитимуть чоловіка

Вбив та зґвалтував 11-річну дівчинку: у Дніпрі судитимуть чоловіка

Ювенальні прокурори Дніпропетровської обласної прокуратури заявили про направлення до суду обвинувального акту стосовно 23-річного місцевого мешканця, звинуваченого у зґвалтуванні та умисному вбивстві 11-річної дівчинки.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора. 

За даними розслідуванням, подія трапилася ввечері 29 січня на вулиці м. Дніпра поряд з теплотрасою. Обвинувачений зґвалтував дитину та наніс їй численні поранення ножем, від яких та дівчинка загинула на місці злочину.

28 січня дівчинка відправилася до своєї подруги, але 30 січня звʼязок з дитиною обірвався. Після чого мати звернулася до поліції. Правоохоронці розпочали пошуки, перепитали знайомих і друзів дівчинки, перевірили громадські місця, проте не змогли встановити її місцеперебування. 31 січня під час подальших пошуків тіло дівчинки з ножовими пораненнями було знайдено у канаві в Самарському районі міст. 

Судово-медична експертиза підтвердила наявність не менше 19 колото-різаних ран на тілі дитини, а також факт зґвалтування.

Обвинувачений перебуває під вартою, а досудове розслідування проводили слідчі ГУНП в Дніпропетровській області.

Раніше у селі Луковець на Житомирщині чоловік наніс ножові поранення двом 17-річним хлопцям під час суперечки через залицяння до дівчини одного з них. Один із підлітків загинув. Підозрюваного затримали, йому повідомлено звинувачення у вбивстві. За це йому загрожує довічне ув'язнення або до 15 років в'язниці.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше,  у Житомирській області суд виніс вирок у вигляді 4 років позбавлення волі з іспитовим строком у 2 роки для 25-річної жінки, яка покусала свою шестимісячну доньку.

Головне