ВАКС обрав запобіжний захід четвертому судді Київського апеляційного суду, якого викрили на хабарі

ВАКС обрав запобіжний захід четвертому судді Київського апеляційного суду, якого викрили на хабарі

ВАКС обрав запобіжний захід четвертому судді Київського апеляційного суду, якого викрили на хабарі. Про це повідомили під час засідання Вищого антикорупційного суду.

"Клопотання прокурора САП задовольнити частково. Застосувати до підозрюваного Дзюбіна В'ячеслава запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 4 млн грн", – оголосив суддя.

Суддя Дзюбін майже три тижні перебуває в лікарні, тож запобіжний захід йому обирали по відеозвʼязку.

Зауважили, що Дзюбін лікується від хронічної хвороби, тому йому може знадобитися спеціалізована медична допомога, яку в слідчому ізоляторі не зможуть надати.

Нагадаємо, майно рівненького обласного військкома, якого підозрюють у незаконному збагаченні та побитті солдата, передали АРМА. Про це повідомили у Державному бюро розслідувань.

Да даними ДБР, рішення про передачу майна вартістю майже 52 мільйони гривень Національному агентству з питань виявлення активів ухвалив суд.

Як писали "Ми-Україна" раніше, державне бюро розслідувань відкрило справу за фактом смертельної ДТП на Львівщині, у якій загинули троє військовослужбовців та одна цивільна особа. Про це повідомили у пресслужбі ДБР.

"Працівники ДБР відкрили кримінальне провадження за фактом трагічного ДТП у Львівській області. Через зіткнення легковика з вантажівкою загинуло четверо людей, троє з яких військовослужбовці", - йдеться у повідомленні.

 

 

Головне