"Вагнерівці" вже дійшли до Воронежа: російське міноборони зробило заяву

Бійці ПВК "Вагнера" без спротиву зайшли до Воронежа. Про це повідомляють росЗМІ. 

За отриманою інформацією, "вагнерівці" проводжують рухатися до російської столиці. Вони не лише змогли зайти до Воронежа, але і перебувають на підступах до Краснодару та Волгограда. 

"Їм ніхто не чинить спротиву", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, значна кількість російський військовослужбовців підтримують дії Пригожина. 

У той же час міністерство оборони рф просить бійців Євгена Пригожина зв'язатися з ними. У відомстві стверджують, що "вагнерівців" нібито "обманом втягнули в злочинну авантюру".

Також в російському оборонному відомстві стверджують, що деякі найманці Пригожина вже звернулися за допомогою, бо хочуть безпечно повернутися в пункти постійної дислокації.

"Просимо проявити розсудливість і швидше вийти на зв'язок з представниками міноборони росії або правоохоронних органів. Ми гарантуємо всім безпеку", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше очільник ПВК “Вагнер” Євген Пригожин заявив, що взяв під контроль військові об’єкти в російському Ростові-на-Дону.

Як повідомляли "Ми-Україна", у суботу вранці, 24 червня, російський диктатор Володимир Путін виступив зі зверненням до народу росії через ситуацію в країні, зокрема, заколот Євгена Пригожина.

Головне