"Вагнерівці" у Білорусі не затримаються, скоро вони поїдуть, - Свердлов

Найманців ПВК "Вагнера" у Білорусі не затримаються. Таку думку висловив головний редактор "Єврорадіо" Павло Свердлов в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна".

За його словами, "вагнерівців" у Білорусі не можуть забезпечити ніякою роботою.

"Я думаю, що стільки "вагнерівців" не потрібні на території Білорусі ні для яких задач. Немає таких задач, які вони можуть виконувати. Ні Лукашенко їх не може забезпечити такими задачами. Ні Кремль не може в Білорусі знайти для них якусь роботу. Тому вони всі поїдуть далі", - переконаний Свердлов.

Також він наголосив, що розміщення "вагнерівців" в Білорусі тимчасове.

"Вагнерівці" в Білорусі побудуть і перегрупуються. Їхній бос Пригожин заключить якісь нові контракти там, де він має бізнес в Африці, Азії. І тисячі "вагнерівців" далі поїдуть туди, де почнуть приносити гроші своїм господарям, а не проїдати їхні гроші", - наголосив Павло Свердлов.

Нагадаємо, самопроголошений білоруський президент Олександр Лукашенко на зустрічі з російським диктатором Володимиром Путіним 23 липня заявив, що найманці ПВК "Вагнера", що знаходяться у Білорусі, хочуть "на екскурсію до Варшави і Жешува".

Як повідомляли "Ми-Україна", кількість “вагнерівців”, які прибувають у Білорусі, за останній час зросла. Чисельність наметів у їхньому таборі продовжує збільшуватися.

Головне