В застосунку "Армія+" вже зареєструвались 200 тисяч військових

В застосунку

У застосунку "Армія+" авторизувались вже 200 тисяч військових, за останній місяць подали 4000 рапортів. Про це інформує пресслужба Міноборони.

За останній місяць в застосунку подали 4000 рапортів. Застосунок наразі впроваджують понад 600 військових частин.

В середньому щодня в "Армія+" реєструється до 10 тисяч захисників і захисниць та обробляється дві тисячі запитів на оновлення даних від військовослужбовців, у яких виникли труднощі з авторизацією.

"Сьогодні Армія+ дозволяє військовослужбовцям генерувати унікальний номер військовослужбовця під назвою Армія ID, створювати, подавати і погоджувати  електронні рапорти та проходити опитування. Зараз триває друге опитування про використання бойових систем у війську. Пройти його військовослужбовці можуть до 20 вересня",– йдеться в повідомленні.

Наразі функції Армія+ доступні для військовослужбовців Збройних сил України та Державної спеціальної служби транспорту України. Згодом застосунок буде масштабований на всі Сили оборони.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Мукачево чоловік вдарив пляшкою по голові співробітника ТЦК, його затримали, а військового госпіталізували. Про це повідомляє прес-служба Закарпатського ОТЦК та СП.

Головне