В закупівельних агенціях невдовзі з'являться наглядові ради - Міноборони

В закупівельних агенціях невдовзі з'являться наглядові ради - Міноборони

Невдовзі у структурі закупівельних агенцій будуть створені наглядові ради. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив заступник міністра оборони України Дмитро Кліменков.

Заступник міністра оборони України Дмитро Кліменков розповів, що роботи зі вдосконалення механізмів закупівель ще не закінчена. Наглядові ради в закупівельних агенціях будуть контролювати роботу менеджменту.

"Очікуємо, що це зробить процес не тільки ефективним, але й підзвітним. Але це точно не все - ще багато потрібно зробити, щоб забезпечити максимальну ефективність у використанні бюджетних коштів. І підвищити оперативність постачання всього необхідного для нашого війська", - додав Кліменков.

Нагадаємо, Сполучені Штати розпочали активні дії, спрямовані на блокування каналів обходу санкційних обмежень, що відбувається поступово з нашого боку, проте їхні зусилля є досить результативними. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив ексглава МЗС України (2014-2019 рр.) Павло КлімкінКлімкін.

Як писали "Ми-Україна" раніше, армія рф атакувала дронами Київ та область, українські сили ППО знищили усі ворожі БПЛА. Про це повідомив очільник Київської ОВА Руслан Кравченко. 

 

Головне