В урядовому кварталі Києва проводять контррозвідувальні заходи

В урядовому кварталі Києва проводять контррозвідувальні заходи

Служба безпеки України заявила, що проводить безпекові заходи на території Печерського та Шевченківського районів Києва, зокрема в урядовому кварталі та на прилеглих територіях. Про це повідомляє спецслужба.

Метою проведення таких заходів, як заявили в СБУ, є перевірка контрдиверсійного захисту державних об’єктів і посилення безпеки мешканців столиці й людей, щодо яких здійснюється державна охорона.

"СБУ просить громадян із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців, мати з собою документи, що посвідчують особу, дотримуватися режиму комендантської години", - додали у СБУ.

Силовики оглядають території та окремі приміщення (помешкання, офіси, заклади обслуговування) для виявлення заборонених предметів. Також перевіряють громадян, які перебувають на території урядового кварталу.

Нагадаємо, військові Південної Кореї заявили, що здійснили попереджувальні постріли після того, як північнокорейські солдати ненадовго перетнули кордон цього тижня. Про це пише The Guardian.

Як писали "Ми-Україна" раніше, від початку 2024 року на території тимчасово окупованої Луганської області численні пожежі призвели до знищення майже 7 тисяч гектарів лісових масивів. Про це повідомив очільник Луганської ОВА Артем Лисогор.

Головне