В Укргідрометцентрі оголосили про перший рівень небезпеки

В Укргідрометцентрі оголосили про перший рівень небезпеки

У Києві та області у другій половині дня прогнозують грози, град та пориви вітру до 15-20 м/с. Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

"Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Київщині та Києву. У другій половині дня 17 липня грози, місцями град, шквали 15-20 м/с", – йдеться в повідомленні синоптиків.

Синоптики прогнозують, що протягом дня 17 липня у Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Житомирській, Чернігівській, Вінницькій, Черкаській та Одеській областях очікуються грози, місцями град (діаметр 6-19 мм) та шквали 15-20 м/с.

Нагадаємо, в одному з міст Сумської області вводять графіки подачі води через відключення електроенергії, водопостачання буде обмежено в деяких районах Конотопа. Про це повідомив мер Конотопа Артем Семеніхін.

Як писали "Ми-Україна" раніше, працівники Державного бюро розслідувань висунули підозру колишньому міністру внутрішніх справ Віталію Захарченку, який у 2022 році намагався підбурити деяких українських посадовців до державної зради. Про це повідомляє Державне бюро розслідувань.

 

 

Головне