В Укренерго оприлюднили графіки відключення світла на 25 травня​​

В Укренерго оприлюднили графіки відключення світла на 25 травня​​

​​Графіки відключення світла діятимуть 25 травня у всіх регіонах України для всіх споживачів, однак лише кілька годин, а саме з 20:00 до 22:00. Про це повідомили у НЕК "Укренерго".

"​​Графіки погодинних відключень завтра будуть діяти для промислових та побутових споживачів по всій території України з 20:00 до 22:00 - у години максимального вечірнього споживання", - наголосили в "Укренерго".

Водночас у компанії додали, що об'єкти критичної інфраструктури, які виконують функцію життєзабезпечення населення, відключати від енергоживлення не будуть.

Також в "Укренерго" наголосили - відключення будуть застосовувати при перевищенні визначених НЕК лімітів обсягів споживання.

"Інформацію, коли саме будуть застосовані відключення у вашому регіоні, можна дізнатись у кабінеті споживача, на офіційних сайтах обленерго, а також на їхніх сторінках у соцмережах", - додали у компанії.

Відключення світла 25 травня

Як повідомляли "Ми-Україна", голова Держенергонагляду Руслан Слободян пояснив, що впливає на відключення світла для населення

Головне