В Україну з окупованих територій повернули шість дітей з сім'ями

В Україну з окупованих територій повернули шість дітей з сім'ями

Україна змогла повернути ще шість дітей з родинами з окупованих територій. Про це повідомив керівник благодійної організації Save Ukraine Микола Кулеба.

"Заради них опікуни наважилися виїхати з тимчасової окупації, адже не могли більше наражати на небезпеку дітлахів. Також на підконтрольну Україні територію евакуювалася родина з трирічною дівчинкою", - написав він. 

За його словами, загалом з рф та окупованих територій в Україну вдалось повернути вже 290 дітей.

"Родинам важко згадувати пережите, але ми мусимо говорити про злочини, які чинить російська федерація на нашій землі", - додав Кулеба.

Повернути вдалося сімʼю, яка виховує двох братів, позбавлених батьківського піклування. Хлопчикам 12 та 16 років. 

Нагадаємо, у Чернігові після російського ракетного удару збільшилася кількість загиблих, померли 15 людей. Про це повідомили в Державній службі з надзвичайних ситуацій.

Як писали "Ми-Україна" раніше, військовослужбовці рф продовжують ударно-штурмові дії на Бахмутському відтинку фронту, зокрема у напрямку Часового Яру. Завдання взяти місто до 9 травня перед російським солдатами поставило військове керівництво рф, нагадав в ефірі марафону "Єдині новини" командир батальйону ударних безпілотників "Ахіллес" 92 окремої штурмової бригади.

 

Головне