В Україну вдалося повернути ще чотирьох дітей, - Херсонська ОВА

В Україну вдалося повернути ще чотирьох дітей, - Херсонська ОВА

З тимчасово окупованої частини Херсонської області на підконтрольну Україні територію вдалося повернути чотирьох дітей. Про це повідомив керівник обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

Ці дітки перебували у тимчасово окупованій частині Херсонської області.

Так, вдалося повернути двох хлопців-підлітків, котрим 14 та 15 років. Також із ними виїхали двоє осіб з-поміж дітей, позбавлених батьківського піклування.

Зараз вони у безпеці, отримують необхідну медичну та психологічну підтримку.

Серед дітей — троє хлопчиків і одна дівчинка. Сім'ї розповіли про важкі умови життя під окупацією: примусову паспортизацію, відмову у наданні медичних послуг, русифікацію шкіл та обшуки, йдеться у дописі.

Нагадаємо, українські правоохоронці знешкодили агентурну групу ФСБ, яка готувала підпали торгових центрів у Євросоюзі. Про це повідомили у пресслужбі СБУ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупанти завершили роботи зі зведення залізниці, яка поєднує російський Ростов-на-Дону з окупованим Маріуполем. Наразі триває її тестування із використанням тепловозів, розповів в ефірі "Ми-Україна" радник маріупольського міського голова Петро Андрющенко.

Головне