В Україну повернули тіла 250 полеглих оборонців, — Координаційний штаб

В Україну повернули тіла 250 полеглих оборонців, — Координаційний штаб

Україна отримала тіла 250 загиблих воїнів-захисників. Їх повернули з різних гарячих точок фронту: Луганського, Бахмутського, Мар'їнського, Авдіївського, Херсонського та Запорізького напрямків. Також серед повернутих є полеглі з Маріуполя та Горлівки. Про це повідомили у Координаційному штабі з питань поводження з військовополоненими.

Вдалося повернути тіла загиблих захисників з Луганського, Бахмутського, Мар’їнського, Авдіївського, Херсонського, Запорізького напрямків, а також з Маріуполя, Горлівки та з моргів рф.

Репатріація тіл відбулася за сприяння Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими, Мінреінтеграції, Уповноваженого зі зниклих безвісти у співпраці з Об’єднаним центром при СБУ, ЦВС ЗСУ, іншими силовими структурами, відомствами та міжнародними організаціями. 

Тіла та останки будуть перевезені до визначених державних установ. Представники правоохоронних органів та судово-медичні експерти встановлять особи загиблих. 

Нагадаємо, у п'ятницю, 2 серпня, відключення електроенергії в Україні не прогнозуються. Про це повідомляє НЕК "Укренерго".

Як писали "Ми-Україна" раніше, ворог дроном атакував автобус із людьми у Харківській області, в результаті шестеро людей отримали поранення. Про це повідомляє очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

 

Головне