В Україні зниклими безвісти офіційно вважаються 42 тисячі осіб, − МВС

В Україні зниклими безвісти офіційно вважаються 42 тисячі осіб, − МВС

Зниклих безвісти за особливих обставин, станом на липень у розшуку перебувають 42 тисячі осіб. Про це повідомив начальник відповідного відділу Управління МВС Дмитро Богатюк.

Це дані, які внесені до Єдиного реєстру осіб. Крім того, МВС має інформацію і про близько 7 тисяч осіб, щодо яких відомості вже встановлені. З них про 3 тисяч відомо, що вони "живі-здорові", їх місцезнаходження встановлено. Більшість з них − колишні військовополонені.

"І на сьогоднішній момент маємо близько 4 тисяч ідентифікованих тіл. Переважна більшість з них − наші оборонці, які вважалися зниклими безвісти, але у подальшому… були ідентифіковані", − повідомив начальник відповідного відділу Управління МВС Дмитро Богатюк.

За інформацією Міністерства внутрішніх справ, встановлено дані приблизно 7000 осіб. З них 3000 виявлено живими та неушкодженими, їхнє місцеперебування з'ясовано. Переважна частина цих людей - це колишні військовополонені.

Нагадаємо, низка регіонів росії та частина тимчасово окупованого Криму внаслідок аварій опинилися знеструмленими, без світла залишилися близько мільйона людей. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, компанія "Нафтогаз" активно готується стати підтримкою Україні в майбутньому опалювальному сезоні, надавши ресурси для виробництва тепла та електрики. Про це в інтерв'ю "Ми-Україна" заявив голова правління "Нафтогаз України" Олексій Чернишов.

Головне