В Україні за добу потонули троє дітей, одного ще шукають

В Україні за добу потонули троє дітей, одного ще шукають

На Івано-Франківщині 30 червня потонув 14-річний хлопець, а на Львівщині - ще двоє підлітків. Рятувальники продовжують пошуки тіла одного з них.

Про це повідомляє ДСНС.

За даними рятувальників, у неділю під час відпочинку на водоймі зникла дитина. Трагедія сталася на річці Бистриця Надвірнянська, у селі Вовчинець Івано-Франківської територіальної громади.

Водолази ДСНС кілька годин шукали тіло хлопчика 2010 року народження, використовуючи безпілотник. На місці події працювала психологиня ДСНС, яка підтримувала близьких і друзів загиблого.

Також на Львівщині, у селі Ясниська Яворівського району, у місцевому кар’єрі пірнули та не виплили двоє підлітків 2006 та 2007 років народження. Пізно ввечері рятувальники знайшли тіло одного хлопця та передали його поліції. Пошуки іншого продовжуються.

"Тільки за останню добу в Україні на воді загинуло 19 людей, з них – чотири дітей. Вражає статистика за червень – на водних об’єктах потонув 181 дорослий громадянин і 35 – дітей", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, 29 червня на кар'єрі в Ужгороді потонув 25-річний чоловік. Перед цим у Миколаєві у річці потонули двоє людей, серед них — дитина.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, СБУ викрила на корупції екскерівника Західного міжрегіонального управління Мін’юсту.

Головне