В Україні з 1 січня зросли мінімальна зарплата і прожитковий мінімум

В Україні з 1 січня зросли мінімальна зарплата і прожитковий мінімум

В Україні з 1 січня зросли мінімальна зарплата і прожитковий мінімум.

Тепер мінімальна зарплата становить 7 100 гривень, а друге заплановане на 2024 рік підвищення відбудеться 1 квітня — до 8 000 гривень.

Розмір прожиткового мінімуму також зростає: 3 023 гривень – для працездатних осіб, 2 563 гривень – для дітей віком до шести років, 3 196 гривень – для дітей від шести до вісімнадцяти років, 2 361 гривень – для осіб, які втратили працездатність.

Показник прожиткового мінімуму зростає з 2 589 гривень до 2 920 гривень.

Нагадаємо, служба безпеки України показала кадри першого в історії бою між безпілотниками та російськими береговими кораблями.

На відео зафіксовано, як дрони ведуть вогонь по човнах окупантів, які вийшли у море з кримського порту, аби потопити безпілотники. Однак вони отримали достойну відповідь.

Як писали "Ми-Україна" раніше, росіяни завдали значних ушкоджень приватному будинку в Одесі під час нічної атаки. Про це повідомляє кореспондент "Ми-Україна".

Внаслідок ворожого обстрілу постраждав 55-річний чоловік, нині він знаходиться у реанімації. Як відомо, на момент удару він перебував біля сараю разом зі своєю собакою - німецькою вівчаркою. Домашній улюбленець загинув.


 

Головне